Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järta gråter.

Dä ä tyst i kväll
mälla hänn å mäj

dä ä så tyst
att tystheta hôrs

å lyssner ônn noga
så hör ônn ett jud

dä ä järta våra
såm gråter.




Fri vers av raggnarr
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-09-20 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr