Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj, så många tankar som kan finnas i en dikt...


Jag är ett vrak i månljuset

Vänd dig om
och se mig
Se min plåga i vitögat
Se inget falskt,
inga väggar jag byggt upp
Se bara mig
och säg vad du tycker
Jag har fått många svar
\"Du är söt.\"
Säger du,
jag ser din lögn
Varför kan ingen vara ärlig
och säga som det är,
jag är ett vrak i månljuset




Fri vers av Islandir
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-09-20 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir