Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade Farmor som alltid finns i mitt hjärta. (Efter överläggand en liten korrigering, Tack Fredric.)


Ser du mig nu?

Om du såg mig nu,
skulle du tro på mig då?

Om du såg mig nu,
skulle du lita på mig?

Ingen väg är rak,
ingen flod symmetrisk.

Du har alltid stått bakom mig,
och du vet att jag saknar dig.

Om du såg mig nu,
skulle du vara lycklig då?




Fri vers av Masken
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-09-20 22:18



Bookmark and Share


  Bossewi
Det känns att du talar till någon som varit nära men som inte längre kan nås.
2007-09-15

  Fredric
tycker dikten blir lite komplicerad med det osymmetriska i den.. Men det är nog bara jag.. I övrigt många tankar... kanske.. skulle dela upp den i mindre stycken? är jag tråkig nu?
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken