Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan av mer

du skall veta ....
min storstadspuls brinner
inom och utan
flamskydd
under lavendeldoftande
lakan

men......
när natten slocknar
till omslingrande moln
i bomullstankar
somnar leende liv
i handflatan
vaggas

skall du veta .....
hjärtat som bränner
värker av längtan
av mer....




Fri vers av Fredric
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-09-20 21:41



Bookmark and Share


  Roula O
"skall du veta .....
hjärtat som bränner
värker av längtan
av mer...."

dessa få ord säger mycket...
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric