Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sliten huldhet

genom slitna ögon
ser jag
sanningarna

som begagnats av dig
i solkiga nätters
lakan

Köttlusts ruttenhet
växte djupt
inom mig

när nätter av falskhet
otrohet
och frånvaro
fanns

idag begagnar sanningarna mig
långsamt
i dagars
huldhet


och lycka..




Fri vers av Fredric
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-09-20 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric