Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ensamt

 

 

Det börjar bli så ensamt

inuti detta huvud

illamående drar jag mig fram

genom dagen

tillsammans med de oändliga

timmarna

som vandrar i rader

som soldater på march

 

Det börjar bli så tomt

inuti den här själen

men till bristningsgränsen

är jag ändå

 

spyr galla

över alla

 

de är vant ovana

och försöker säga

"de rätta orden"

göra "de rätta sakerna"

jag vet att de

de flesta av dem

vill mig väl

 

men hur skall jag kunna må bra

när jag är fast här

i ett huvud halvtomt

gallan på språngbrädan

illamåendet

får världen att snurra

 

det börjar bli ledsamt

att sitta här

 

själv

 

varje dag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-09-21 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*