Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag föll

DU kom

 

du tog

 

 

jag föll...




Bunden vers (Haiku) av Nettisch
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-09-21 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch