Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken du inte får höra

 

 

Jag stampar takten

till musiken

du

inte får höra

 

den säger

vad jag

egentligen

känner

 

för dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 159 gånger
Publicerad 2006-09-21 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*