Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingarna

 

 

I garderoben står

vingarna

vi inte får röra

lutade mot väggen

 

fjädrarna fladdrar

när jag ser på dem

i smyg

precis som

alltid

 

det är dina vingar

och dem vågar

vi inte

röra

 

då kanske du

försvinner

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-09-21 15:11



Bookmark and Share


  cold_
otroligt fin text >___<
Du är väldigt bra på att få fram känslor genom dina texter.
Fortsätt så!
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*