Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter. . .

 

 

Här går jag

i kylan skapad

av världen

med en jacka

som inte är min

Ett hjärta som inte längre

verkar passa in

 

med tårar

som alltid verkar fejkade

trots att det

är ärlig sorg jag spiller

 

Här går jag

med byxorna

du alltid velat knäppa upp

men jag är rädd

 

här går jag nu

en icke oskuld

efter våldtäkten

av ett avskyvärt svin!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 169 gånger
Publicerad 2006-09-21 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*