Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från hjärtat

 

 

Skärsåren pryder min arm

med starka penseldrag

av blodet

du skapat

 

du skriker

åt mig

och jag

blöder ännu mer

från

 

mitt hjärtat




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-09-21 15:24



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bra bra :)

skrev en liknande för mycket längesedan nu
känns det som, från hjärtat :)
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*