Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är sämre

 

 

Ingen är bättre eller sämre

bara annorlunda

 

charmen vilar ju

i våra olika drag

 

Ingen är fulare eller snyggare

bara olika




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-09-21 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*