Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni fest eller?

 

 

Lucifer dansar

vals

med en ängel

de ska gifta sig i Maj

 

Dansar tryckare med Honom

han säger att han älskar mig

måste vara sant

eftersom han druckit av bålen

spetsad av sanningsserum

 

En annan sjunger

My heart will go on

på en rock koncert

medan tomten tattoerar

påskharen

över sin tjocka mage

 

Cirkulerande i den ljuva dansen

står vi bredvid och undrar

om en fest kan bli mycket bättre

 

än så här




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-09-21 16:35



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
gillar verklgien den här dikten.. den är innovativ, annorlunda fokus men som lämnar massor med plats för temat! skulle vilja se den här dikten i centrerat format, annars ahr jag inge egentliga kommentarer förutom att du är i högform
2006-09-22

  Kapten M.
första versen hade ett fint temp o.
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*