Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt sätt att bry sig om

 

 

Älskar sättet du bryr dig på

hur bilden av ditt vackra jag

endast förskönas

av ditt vackra inre

 

du är den stjärna som lyser

starkast på min himmel

 

Du betyder så mycket

för mig

trots

 

att vi aldrig möts

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-09-22 01:04



Bookmark and Share


  blåljus
du är såå fiiiin;) puss
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*