Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

200(000)6 begravningar och 39000 sörjande

 

 

Det kalla kriget

ekade i skalor

runt gravarna

medan det delade upp dimman

i täcken vilka lagt sig över dem

 

Det kalla livet

slog gnistor i kylan

och satte sig i ben och märg

på de sörjande

i sin sorg kramade de om kistan

med sina längtansfulla blickar

sorgen för den bortgångnas

nu otydliga gestalt

placerad i en låda för avskeppning

till himmelns blå vita hamn

 

med sina blickar

kramade de gravstenen

vilka kärleksfullt för alltid skulle bära

den bortgångnas namn




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 176 gånger
Publicerad 2006-09-22 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*