Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla ser vad de vill


konturer och skuggor
där skönheten

ligger bredvid det enkla




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-09-25 19:46



Bookmark and Share


  Thomas Strandberg
Den här hittade hem hos mig du! Blev tvärinspirerad till en egen; "Att våga det enkla". Så kan det gå - fast jag är ju också yrkesskadad genom måleriet... Bra skrivet!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP