Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdestruktionen

 

 

Med Tors hammare

bankar jag mina ben

tills jag inte längre kan gå

Med Orions bälte

kväver jag mig själv

fäster den hårt runt halsen

 

Amors giftpilar

låter jag mig svälja

och följa strömmen av ont

ner i min mumlande pilstrupe

 

Sadistisk som jag är

tar jag korset

vid vilket Jesus dragit

sina sista andetag i livet

kör det likt en påle

genom min kropp

och rakt igenom mitt hjärta

Självdestruktionen har bara börjat

snart ska jag dränka mig

i dopfundet med prästens

häpnade ansiktsuttryck

som täckmantel

 

förvandlingen

anpassningen till döden

har bara

börjat




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-09-22 11:47



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Är det inte snarare anpassningen till livet?
Näru, hunny, jävligt snyggt skrivet! Jag är en sucker för religiösa förtecken.
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*