Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Livbåten på väg till döden

 

 

Mina dagar spänner trådar

över marken

men för varje en

kommer jag längre

och längre bort från döden

alltid är det det man önskar sig mest

som försvinner

 

Skeppsbruten svävar jag över vattenytan

i en lysgul livbåt

jag är nära nu

båten når snart stranden

stranden vilken bebos av mitt slut

så nära slutet

så nära

så nära

 

Efter sekler av stormande hav

hajar cirkulerande runt båten

alldeles ensam

kan jag äntligen nå lugnet

 

ser ut över den vattenbeklädda horisonten

för att se efter dig

om du äntligen kommit

för att rädda mig

men

 

du är inte där

 

det har du nog aldrig

varit




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 154 gånger
Publicerad 2006-09-22 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*