Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns Gud? (Haiku?)

 

 

-Ber du?

 

-Ja, varje dag

 

-Tror du på Gud?

 

-Jag... vet inte




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-09-22 12:08



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Som någon sa: Jag har hört att bön hjälper även om man inte tror...
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*