Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag är

 

 

Jag är jag

en värdelös typ

alla tröttnat på

en tonårstjej med en alltför vass tunga

med ciggarett efter ciggarett

fastklämda mellan pek och långfingar

 

Jag är jag

en överväldingade blandning av

en barnslig 14 åring och en övermogen 18 åring

med missade år i fem starka par

 

Jag är den jag är

en dålig lögnare

och trogen de jag älskar

Jag är jag

en tonårstjej utan jobb

och utan skola

en deprimerad en

med självmordstankar

alltför öppen och rak

 

och jag vet att även Du

kommer att tröttna en dag

på att jag alltid är jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-09-22 12:32



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Känner klart igen mig på vissa ställen...
Visst är det svårt..men om du inte är du, vem ska du då vara ?
Även om man ibland inte är så "kul" är det ändå skönt när andra vet att man är den man är.
Starkt, öppet o ärligt skrivit !
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*