Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar är snöflingorna du?

 

 

Pulvervit snö faller

aksfyllda spyflugor

flyger i surrande irritation

oseende blickar jag kisande

upp mot den gråblå himlen

 

vintern är en så vacker tid

då faller fjädrar från himlen

i form av snöflingor

 

vi brukar alltid spara en snöboll i frysen

varje år

jag låtsas alltid

att det är en del av dina vingar

och det betyder ju att du någon gång

måste komma tillbaka för att hämta dina fjädrar

 

inte kan väl en ängel

flyga utan vingar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 152 gånger
Publicerad 2006-09-22 12:48



Bookmark and Share


  hanziz
sött!
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*