Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäker

 

 

Vill du leva?

 

Själv är jag ännu inte säker på

om jag skall fortsätta

sträva efter döden

eller om jag

skall sträcka ut handen

och ta tag om livet och faktiskt

 

Leva det..




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 178 gånger
Publicerad 2006-09-22 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*