Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Icke självbiografisk


För en gångs skull!

 

 

När regnet faller

likt istappar

svetsar mina tår till marken

ser upp på en vit himmel

jag ropar på

 

någon

 

men ingen svarar

en istapp faller

och rispar mitt öra

snuddar vid mitt ena öga

 

sedan dess har jag varit döv

i höger öra

blind i höger öga

 

för en gångs skull

kan jag tacka Gud

för Nu har jag en sida

att vända till den

som skriker åtmig

så nu behöver jag inte längre

lyssna till hatiska ord från

 

dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-09-22 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*