Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ler åt en familj

 

 

Ser en familj av ankor

småttingarna är så gulliga

de vuxna så kära

 

jag kastar några brödkanter till dem

 

inte ska den stackars honan

alltid vara tvungen att fixa maten

tänker jag och

går sedan leende

 

därifrån




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-09-22 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*