Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kub har inga kanter

 

 

Vinklarna ändras

och jag

kommer högre

 

upp

 

Kuberna är vita

kanterna finns inte där

egentligen

 

Topparna blir lägre

botten högre

 

Alla vinklar ändras

och jag

kommer högre

 

upp

än livet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-09-22 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*