Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd sammet

 

 

Röd sammet berör

hennes händer

hans siden

passar perfekt

i under hennes blodröda naglar

 

De andas i samma andetag

och han passar perfekt under hennes klor

hon under hans starka kropp

armar och ben sluter sig om

varandra

 

de passar perfekt

under varandra eldande klor




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-09-22 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*