Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är ett stridsfält

 

 

Kärlek är en stridsplats

ett krig brustna hjärtan emellan

vi är starka

och vi vet att kärlek

är ett krig

två människor emellan

pilar och svärd flyger genom luften

 

Kärleken är ett stridsfält

hjärtevärk till hjärtevärk

konvercerar vi vår strid

vi är unga

starka

 

och vi Vet

att kärleken är ett

 

 

stridsfält

 

 

 

 

Ville bara önska er lycka till

innan striden börjar

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-09-22 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*