Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma mellan kristall & svarta träd

 

 

Kristaller med åtta krokiga sidor

ligger i mina kupade händer

jag masserar dig med dem

 

och du blöder

 

skogen där utanför är mörk och ödslig

det är bara vi här

och vi kan tortera varandra

 

hur mycket vi vill




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-09-22 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*