Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imse vimse...ner faller regnet och spolar... bort

 

 

Det sticker till

i min hud

sedan kommer det surrande ljudet

som om en borr går igång

känner hur nålen tränger igenom huden

snuddar vid benen där inne

men bara lätt

 

blodet rinner rött och svart

brännmärker mig

 

Spindelben

klappar min axel

svart svarta änkan

en drottning

bland de alla

 

 

 

det här var 

 

min första

tattoering




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 177 gånger
Publicerad 2006-09-22 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*