Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad likt träden om hösten

 

 

Som löven lämnar

trädens grenar kala

då vintern hotar med sin kyla

så lämnar du mig

då livet hotar att fånga ditt hjärta

tillsammans med mitt

 

Du lämnade mig

för vad!

 

för att det blev svårt

 

äkta kärlek

hade tålt ett sådant slag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-09-22 17:31



Bookmark and Share


  Ami
riktigt bra! verkligen
2006-10-29

  KonstigaKatter
Oh, jag gillar den och val av ord som ger mer styrka!
2006-09-22

  Milian09
du fångar känslor som jag vill svälja..
jag känner bitter ensamhet. det är svalt

du förstår nog att jag förstår om du läser
"livet i en snara".. mörkaste mörk.

bra dikt. verkligen.
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*