Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina skrivarvänner men även till er andra som läser mina texter

Tar ett litet avbrott i mitt skrivande

har inte så mycket krafter kvar

 

Som ni kanske vet så har jag en vän som inte mår så jättebra, ligger på sjukhus, är inte säkert att hon klarar sig, detta har tagit mig ganska hårt eftersom hon betyder mycket för mig!

 

Lovar att återkomma snart, förvinner inte för alltid

 

Älskar er!

 

Ni betyder mycket för mig!

 

Kram Cajsa




Övriga genrer av Cajsa
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-09-22 18:04



Bookmark and Share


  Propella
Ta hand om dig. Håller allt jag har.

Stor, stor kram
2006-09-25

  Annmargreta
Tänker på dig och hoppas att det
händer ett under att din vän klarar sig.
Läkarna kanske kan göra mer än man tror.
Hoppas på det bästa och ta hand om dig
själv Cajsa. Kramar från Meta.
2006-09-24

  solglimt
Kära du, lilla ängel,
ta den tid du behöver
för dig och din vän.
Jag tänker på dig
och skickar
massor med
ljus & kärlek.
(((KRAM)))
Katarina
2006-09-23

  Ikna
Man måste alltid ta pauser vad det än gäller. Hoppas allt löser sig! Kram
2006-09-22

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Hoppas verkligen det går bra för din kompis, du betyder jätte mycket för oss också, kramar på dig
2006-09-22

  Jessica Ebbesson
Välkommen tillbaka när du är redo..Kram!
2006-09-22

  prinscess VIP
du är alltid välkommen tillbaks när det än blir
kramis vännen
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg