Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan det vara möjligt?

 

 

När hon ska kyssa honom

ryggar han undan

men hon får en tunn puss

 

när hennes armar vill sluta sig

 runt honom

i en varm omfamning

skrattar han bara

som om det är något lustigt

 

När hon sitter vid telefonen

väntande på att han röst

skall ringa i telefonen

höra honom på andra sidan staden

då är han med polare

och skänker henne

inte mycket till tankar

 

ändå säger han

 att han tycker om henne

hur kan det ens vara möjligt

när han beter sig så




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-09-22 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*