Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick på en gata

Jag gick på en gata
Som var längre än en mil
Jag gick under tak
Jag hoppade över pölar

Jag kom till en skola
Min egen tror jag
Jag gick in
Och hittade ett vitt skåp

Dagen började
Jag gick på lektion
Bänken brevid mig
Var tom

Men när jag gick hem
Efter slit och släp
Mötte jag dig
Och började skina

För du gör mig glad
Du mystiska själ
Vi pratar aldrig
Men förstår varand

Jag gick på en gata
Mötte sedan dig
Nu blev gatan
Mycket kortare




Fri vers av Islandir
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-09-22 19:11



Bookmark and Share


    Johan Lars
fin dikt.
jag gillar speciellt första strofen, enkelt liksom och fint
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir