Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekar med dig

 

 

Framför dig

dansar jag

leker lekar

flörtar smeker

gör dig galen

innan jag

vänder mig om och går

du går efter

säker på vad du får

 

Men den här gången

Är

det bara jag som går

 

bort från dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-09-23 12:16



Bookmark and Share


  Milian09
wow. du gör allt så enkelt
genom allt du tänker
du behöver knappt skriva
du fångar allt med en rubrik
följer det med en kort kort text
som ger tusen bilder, jag ser till och med
hur du bestämt går..
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*