Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nya \"pappa\"

 

 

Misshandlade syn

han spräcker mina sydda ögonbryn

 

Den nya fadern

en förfärlig en

 

min bror

inbillad att Han har kontrollen

efter att föredettingen fann en Ny familj

 

med knutna nävar

slår han

det han säger är

vett i min skalle

 

märker ingen skillnad

förutom att jag vill

 

mer än vanligt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-09-23 15:21



Bookmark and Share


  blåljus
fy faan... den satt där den skulle:P knock out! verkligen förjävligt... hoppas bara det är känslor och inget fyiskt verkligt.. tycker om dig
2006-09-24

  Queen_of_Rain
dikt som slår till en hårt.. du skulle kunna lämna lite mer för läsaren att lista ut. men annars levererar du än en gång skarpa känslor!
2006-09-23

  W.Riter
Usch fy fan... Ingen bra pappa det där J.J.
Kram
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*