Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lådan med sprängmedel

 

 

Lådan är packad

fylld

med sprängmedel

 

foton

minnessaker

som kan framkalla minnen

explosivare än

300000595 ton av äkta

sprängmedel

 

Lådan är sluten

den är farlig

 

och kan smälla

upp i ansikten

slita upp tio års gamla sår

 

AKTAS!

 

står det på den

i stora tjocka kolsvarta

bokstäver

 

Lådan är nu sluten

 

den är farlig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-09-23 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*