Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vers från mitt första ensamma boende för många, många år sedan.


Köttbullar & potatis.

Pulvermos, grillkorv och gurka
det var måndag

spagetti, hamburgare och en tosca-bit
det var tisdag

en starköl, pommes-frites med ketchup
det var onsdag

ärtsoppa med rå lök
det var torsdag

åtta starköl och grillad kyckling
det var fredag

en tub treo och tre liter vatten
det var lördag

mammas köttbullar, potatis, grönsaker och glass
det var söndag




Fri vers av raggnarr
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-09-24 11:27



Bookmark and Share


  stella
kul veckomatsedel!!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr