Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på ... vadå?


I tystnaden ges mina tankar för stort utrymme


de får för stort spelrum
tar sig friheter
och tolkar lite som de vill

då blir de bångstyriga
oroliga
och självständigt själ(v)förstörande

inställda på att söka osäkerheter
sedan frossa
i alla möjliga omöjligheter

snälla säg något

bryt min tystnad

låt mina tankar vila i din lugna röst




Övriga genrer av Mareld
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-09-24 17:39



Bookmark and Share


  Lithia
Jag är så himla dålig på att skriva kommentarer, men känner ändå att jag måste skriva något om den här, för den rörde mig så djupt!

Det är ju precis så här som det kan kännas, och att du kan fånga den känslan med ord...Jättebra skrivet, jättebra formulerat, och fantastiskt avslut...

'låt mina tankar vila i din lugna röst'

...en rad som bara innehåller allt.

Helt otroligt bra.
2006-09-25

  TiVa
Åh vad jag känner igen mig i det då! Exakt så funkar jag.. alltid :S Bra beskrivning!! *tummen upp*
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld