Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en haikudikt till =)


finns för evigt


lekfulla tankar
oförstörbara minnen
bär vi inom oss




Bunden vers (Haiku) av Juliaah
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-09-24 17:48



Bookmark and Share


  om en Siri
Du och dina jädrans bra dikter! ;)
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah