Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svik mig aldrig


djupfryst kärlek


höstlöven faller
vinterkylan kryper längs stammarna
och blir till frost
plötsligt påträngande tydlig
(evig kyla märks tillslut)

gröna löv blir ändå bruna
friska och starka
blir svaga och tystnar
dämpar ekot av fotsteg i gräset
(och kantas av frost)

mycket rönnbär
blir kall vinter
många svek
(blir fruset hjärta)





Fri vers av Juliaah
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-09-24 18:00



Bookmark and Share


  om en Siri
Du kan verkligen skriva du tjejen! Fortsätt i samma underbara stil!
2006-09-25

    Matild@
Jättejättejättefin!<3
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah