Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paradis

släpp in mig
släpp in mig
någonstans där jag kan andas
något så kallat paradis
jag vill bara ha det perfekt
som dem på teve
åh kan jag bara spy upp den här känslan

tack




Fri vers av Nattfjäril
Läst 483 gånger
Publicerad 2004-11-21 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril