Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och ingenting

Åter en kväll med möte av läpparna
och din andedräkt med smak av billiga cigaretter

Åter en kväll av ditt intryck av förvirring och jag kan
sluta undra en stund

Åter en kväll av en upprepning med dig
och jag känner, ta mig fan, ingenting




Fri vers av vargavinter
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-09-24 23:27



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
Ah, i like. Kort, koncis, och ett inte helt pk ämne som därför känns desto mer mänskligt.
2006-10-17

  Queen_of_Rain
ska förstås stå diskreta
2006-09-24

  Queen_of_Rain
du fångar käsnaln bra med ditt sikreta bildspråk.. braaaa
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter