Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIK inte.

Skrik inte åt mig,
när jag talar till dig.

SKRIK INTE, SÅ ATT JAG GÅR SÖNDER



Höj inte handen åt mig,
när jag bugar mig för dig.

SLÅ INTE, SÅ ATT JAG GÅR SÖNDER.



Trampa inte på min ångest,
när jag bekänner den för dig.

TRAMPA INTE, PÅ MIN TRASIGA SJÄL.




Fri vers av Masken
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-09-25 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken