Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som du

jag fyllde min dagbok
med rundade hjärtan

vid sidan av procentsatser på mig och någon

allt över sjuttio var rätt
allt över sjuttio var sanning och framtid

jag gillade lambada för att du gjorde det
och sprayade min lugg
precis som du

du bad mig inte
självklart
jag ville bara vara likadan
för vi var fjorton
och lyckan kom fort och ofta




Fri vers av annikan
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-09-25 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan