Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför? (\"Haiku\")

 

 

Har ännu inte funnit

 

det jag sökt efter

 

så varför ska jag sluta leta




Bunden vers (Haiku) av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-09-25 15:32



Bookmark and Share


  blåljus
nej.. jag tänker iaf inte sluta leta förrens jag hittat det som gör mig hel:)
2006-09-26

    Mirs
Nä, precis, bra fråga!! Varför! Kort och insiktsfullt!
2006-09-25

  SerDuMig?
Jadu, det kan man undra. Har någon bett dig att sluta leta, eller vet du vad du letar efter?
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*