Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev till dig

 

 

Kan inte leva med

eller

utan dig

 

din närvaro både

glädjer och plågar mig

 

Kyssarna du ger, de få

ger mig både lyckan

för stunden

och den eviga smärtan

att alltid önska efter

mer

 

Ibland känns det så meningslöst

för jag kan inte leva mitt liv

 

Utan dig

 

 

inte heller

 

Med dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-09-25 15:36



Bookmark and Share


  SerDuMig?
Usch, förstår hur du menar.. been there
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*