Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter morgonen

 

 

Tomma mjölkpaketer

ligger slängda över köksbordets

nersmulade yta

kylskåpet är inte tillstängt

helt

och huset ligger tyst

trappan är öde

allt är ödsligt tyst

 

ingen är hemma

jag är

 

ensam




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-09-25 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*