Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där gatorna inte har ett namn

 

 

Där jag är

finns inga bilar

som kör och förstör världen

inga fönster är helt hela

och inga är sönder

 

Där jag existerar nu

finn inga andetag

att Inte andas

 

Inga röster

skapar oro i luften

inga barn leker på gatorna

de finns inte

här

inte en själ på

evigheters väg

 

vägskyltarna har inga bokstäver här

de är alldeles vita

husen är alla grå

skräpet flyger osynligt

över den orörda marken

 

Där jag finns nu

finns det inget namn på

ingenting finns här

bara öde byggnader

en stad av

ingenting




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 136 gånger
Publicerad 2006-09-25 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*