Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är livet lättare nu?

 

 

Känns det bättre nu

känner du dig som en bättre

person nu

utan mitt inflytande

 

tror du att du kan göra mer nu

att du vet mer nu

när jag inte finns där mer

 

Är livet lättare

drar du dig genom dagarna

lättare nu

när jag inte längre

finns där hos dig

 

kan du sova bättre nu

kan du spela Gud nu

när jag inte längre är där

och ifrågasätter ditt sätt

 

känns det bättre nu

när du är ensam igen

när du inte behöver leva lika mycket

eller lika lite

längre

 

Lever du bättre nu

när ingen förstår dina tankar

så som jag en gång

gjorde

 

en gång




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 145 gånger
Publicerad 2006-09-25 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*