Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg det innan

 

 

Har sett allt det här

en gång

innan

 

men blir inte lättare

att leva

för det




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 139 gånger
Publicerad 2006-09-25 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*